Grepito sirup vyrobený z bio červených grepů
z Kréty.
Vznikl díky naší lásce k Aperolu, ale protože mi chceme vědět vždy složení a znát každou surovinu, vybraly jsme tedy tyto lehce nahořklé červené grepy jako ideální přísadu do jakéhokoliv sektu a protože je to sirup, lze vytvořit i nealko variantu.
Recept najdete na zadní etiketě:
2cl ( malý panák ) grepita
1dcl sektu, prosecca
1dcl perlivé vody
vše do sklenice s ledem a ovocem
Ručně zpracovaný, za studena luhovaný.
složení: cukr, 30% výluh z červených grepů, 19% výluh z malin, kys. citronová
skladujte: do 20°C nejlépe v suchu
po otevření: uchovávejte do 8°C a spotřebujte do 30 dnů
minimální trvanlivost: 1 rok
doporučené ředění: 1:12
pasterováno